Oranjenieuws 7 juli 2020
08-07-2020 09:40
Met in deze brief nieuws over de schooltijden, contact met school, een studiedag voor het team, afscheid van groep 8, de zomervakantie, de formatie voor het schooljaar 2020-2021, afscheid van Mieke, gratis taalles en zomerpaspoort en de jarigen van komende week.

Dinsdag 7 juli 2020

Afgelopen week zijn de leerlingen uit alle groepen nog druk bezig geweest met hun Cito toetsen. Voor de leerlingen van groep 8 zijn het de laatste dagen op de basisschool. Ze zullen ongetwijfeld uitkijken naar een spannende tijd die voor ze ligt met hun overstap naar de brugklas. En we hopen dat ze dan nog eens terugdenken aan die leuke gezellige basisschool.

Tijdelijke schooltijden
Tot en met 16 juli 2020 gelden de volgende tijdelijke schooltijden voor alle groepen:

Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag : 08.30 uur tot 14.00 uur
Woensdag : 08.30 uur tot 13.00 uur

Contact met school
 Helaas blijft de school voorlopig nog gesloten voor ouders/verzorgers.
 Indien u vragen heeft voor Sandra, de leerkracht van uw kind of een van de overige teamleden, dan kunt u een briefje meegeven met uw kind, ons mailen of bellen.
 De leerkrachten zijn alleen buiten de lestijden telefonisch bereikbaar.
 De emailadressen van het team kunt u terug vinden op onze site bij “contact”.
 Het is voor ouders niet toegestaan om in de ruimte te komen tussen het grote speeltoestel op het plein en de school.

Wij vertrouwen op uw begrip.

Studiedag voor het team
In verband met een studiedag voor het team is de school gesloten op vrijdag 10 juli 2020.
De peuterspeelzaal is deze dag wel open.

Afscheid groep 8
Maandag 13 juli zullen wij afscheid nemen van onze leerlingen van groep 8. Ondanks de maatregelen die wij moeten nemen i.v.m. het Coronavirus (o.a. de 1,5 meter afstand) maken wij er met elkaar een zo’n gezellig mogelijk afscheidsfeestje van! Het laatste schooljaar op de basisschool is in ieder geval een onvergetelijk jaar voor ze geworden!

Waar gaan onze groep 8 leerlingen naar toe?

Bosco: De Passie – HAVO
Ciarra: Veenoord – VMBO B/K
Daniel: Zuiderpark College, taalklas – VMBO T
Furbiën: Zuiderpark College – VMBO B/K
Gabriel: Scheepvaart en Transport College – VMBO B/K
Jeanyraiska: Veenoord – VMBO B/K
Jorge: Young Business School – VMBO GL
Saulo: Veenoord – VMBO G
Youssef: Avicenna – VMBO B/K

Wij wensen jullie heel veel succes en plezier op jullie nieuwe school!

Zomervakantie
Voor de leerlingen van groep 1 t/m 8 begint de zomervakantie op vrijdag 17 juli 2020.

De peuterspeelzaal is op vrijdag 17 juli wel open!

De zomervakantie duurt tot en met vrijdag 28 augustus. De eerste schooldag in het nieuwe schooljaar is
maandag 31 augustus. Wij hopen iedereen dan gezond en uitgerust weer terug te zien op school.

Formatie schooljaar 2020-2021

Wij kunnen ons voorstellen dat u en uw kind(eren) heel benieuwd zijn naar hoe de indeling van de groepen volgend schooljaar is en welke leerkracht er voor de klas komt te staan.

Hieronder kunnen wij u de formatie voor het nieuwe schooljaar bekend maken:

Groep 1/2 : Ilmy Westhoff en tijdens haar verlof Sharifa Kramp
Groep 3 : Ellen Wensink en Danielle Koster
Groep 4/5 : Angélique van der Meijden en Hacer Bektas
Groep 6 : Ruth Huizinga
Groep 7/8 : Rinia Tjon-A-Lin

Onderwijsassistenten : Lahcen Benmrit, Ciska Orlemans, Ivonne Heijndermans
Gymleerkracht : Niels Bontenbal
Medewerker ouderbetrokkenheid : Joke Brants
Intern begeleider : Peter Jan van Veen
Schoolmaatschappelijk werk : Karen Smits
Administratie : Marlies Burghouwt
Directie : Sandra de Vette

Afscheid van Mieke
Zoals u ziet staat Mieke Groen niet ingedeeld. Mieke heeft ervoor gekozen om aan het einde van het schooljaar de Willem van Oranje te verlaten om op een andere school te gaan werken. Wij vinden het jammer dat wij afscheid van haar moeten nemen en wensen haar heel veel succes en geluk voor de toekomst.

Gratis taalles en zomerpaspoort

Beste ouders,

De hele zomer lang kunnen jullie gratis, twee dagdelen per week deelnemen aan de Alsare Zomeracademie 1.5. Jullie krijgen Nederlandse taalles op een locatie in de buurt. Daarnaast krijgen jullie een zomerpaspoort waarmee jullie kunnen deelnemen aan leuke activiteiten in de wijk en de stad en een vakantiedagboek om de ervaringen (samen met de kinderen) in bij te houden. Het is ook mogelijk om te kiezen voor enkel deelname met het zomerpaspoort. Dit kan worden aangegeven op het inschrijfformulier (zie bijlage). Ook is het formulier te verkrijgen via Joke (medewerker ouderbetrokkenheid), vraag het mij bij het hek of stuur een mail naar j.brants@dslwvo.nl. Ziet u mij niet, vraag het dan aan de leerkrachten.

Ik hoop op veel reacties.

Groet,
Joke (medewerker ouderbetrokkenheid)

Wij feliciteren onze jarigen van deze week:

08 juli : Mohammed, 6 jaar
08 juli : Israe, 8 jaar
09 juli : Lishendro, 9 jaar
13 juli : Edison, 10 jaar

Van harte gefeliciteerd allemaal!