Oranjenieuws 23 juni 2020
23-06-2020 13:51
Met in deze brief nieuws over de warme dagen, de tijdelijke schooltijden, contact met school, fruit eten, een studiedag voor het team, onze jarige en de ouderkamer.

Dinsdag 23 juni 2020

Handen desinfecteren bij de ingang, regelmatig je handen wassen in de klas. Het is inmiddels vanzelfsprekend geworden voor alle kinderen op school en van de peuterspeelzaal. Wij zijn trots op “onze” kinderen dat zij dit (bijna) allemaal uit zichzelf doen zonder dat wij ze het moeten vragen.

Warme dagen
De komende dagen wordt het warm en zal het ook tijdens het buiten spelen heel zonnig zijn. De kinderen mogen buiten een hoedje of petje dragen tegen de zon.

Tijdelijke schooltijden
Tot aan de zomervakantie gelden (voorlopig) de volgende tijdelijke schooltijden voor alle groepen:

Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag: 08.30 uur tot 14.00 uur
Woensdag: 08.30 uur tot 13.00 uur

Contact met school
 Helaas blijft de school voorlopig nog gesloten voor ouders/verzorgers.
 Indien u vragen heeft voor Sandra, de leerkracht van uw kind of een van de overige teamleden, dan kunt u een briefje meegeven met uw kind, ons mailen of bellen.
 De leerkrachten zijn alleen buiten de lestijden telefonisch bereikbaar.
 De emailadressen van het team kunt u terug vinden op onze site bij “contact”.
 Het is voor ouders niet toegestaan om in de ruimte te komen tussen het grote speeltoestel op het plein en de school.

Wij vertrouwen op uw begrip.

Fruit eten
In de ochtendpauze wordt er door alle leerlingen alleen een stuk fruit of groente gegeten en water gedronken. Vooral in de groepen 1 en 2 zien wij dat er kinderen zijn die voor de ochtendpauze toch een boterham mee krijgen naar school. Dit is niet de bedoeling en geeft verwarring bij de kinderen die wel een stuk fruit mee hebben genomen naar school.

Studiedag voor het team
Op maandag 22 juni stond er een studiedag voor het team gepland. Door de corona wisselingen zal deze studiedag worden verplaatst. De studiedag zal nu gehouden worden op vrijdag
10 juli 2020. De peuterspeelzaal is deze dag wel open.

Wij feliciteren onze jarige van deze week:

23 juni : Daniel, 13 jaar

Ouderkamer
In verband met de maatregelen in de school rondom het coronavirus is de school tijdelijk niet geopend is voor ouders. Dat betekent ook dat onze ouderkamer gesloten is en er geen activiteiten plaats zullen vinden zoals bijv. koffiedrinken, taalles, overstap etc.