Oranjenieuws 30 maart 2021
31-03-2021 12:03
Met in deze brief nieuws over de activiteiten, Pasen, de schoolfoto's, het schoolfruit en de jarigen van deze week.

Dinsdag 30 maart 2021

We zijn begonnen aan een bijzondere week. De week voor Pasen. Deze week herdenken wij het lijden en sterven van Jezus en vieren wij dat hij met Pasen is opgestaan uit het graf. Natuurlijk is er aandacht voor het Paasverhaal in de klas en hebben wij met elkaar in de groepen een Paasontbijt dat er wegens Corona dit jaar wat anders uit ziet dan anders.
Wij wensen u fijne Paasdagen.

De volgende activiteiten staan op de agenda:

do. 8 t/m di. 13 april:
Rapportgesprekken groep 3 t/m 8. Deze gesprekken zijn digitaal via Teams. U heeft hierover een brief ontvangen.

di. 20 en woe. 21 april:
IEP toets groep 8

di. 27 april :
Koningsdag – de school is gesloten.

ma. 3 t/m vr. 14 mei :
meivakantie

zo. 9 mei :
Moederdag

di. 18 mei :
Groep 7/8 krijgt een Judo clinic tijdens de gymles

woe. 19-vr.21 mei:
Groep 7/8 gaat op kamp (ONDER VOORBEHOUD!)

do. 20 mei :
Schoolreisje groep 1 t/m 6 (ONDER VOORBEHOUD!)

ma. 24 mei :
2e Pinksterdag – de school is gesloten

Pasen
De school is weer in Paassfeer gebracht. In alle groepen zijn er Paastakken te vinden en ook de centrale hal is weer gezellig aangekleed.

Op donderdag 1 april vieren wij het paasfeest. Vanwege de coronamaatregelen kunnen wij dit jaar helaas geen uitgebreid ontbijt aanbieden aan de kinderen. Om er toch een feestelijke ochtend van te maken, willen wij u vragen om het ontbijt van uw kind mee te geven naar school. De school zorgt voor het drinken, een kleine aanvulling op het ontbijt en een verrassing.

• Donderdag 1 april zijn de leerlingen om 12.00 uur vrij. Zij hebben dan Paasvakantie tot en met maandag 5 april.
• De peuterspeelzaal is donderdag 1 april wel ’s middags open.

Schoolfoto’s
Afgelopen vrijdag is de schoolfotograaf langs geweest. Dit jaar ging het allemaal wat anders dan anders vanwege de Corona maatregelen maar we staan op de foto. U ontvangt woensdag 31 maart, de inloggegevens van de fotograaf om de foto’s van uw kind te kunnen bestellen via het internet. De envelop met daarin de inloggegevens worden aan uw kind meegegeven. Let er dus even goed op dat u hier naar vraagt bij uw kind anders kunt u geen foto’s bestellen! Op sommige “koppenfoto’s” ontbreken een aantal leerlingen. Dit komt omdat er kinderen ziek waren of omdat wij van een aantal ouders, ondanks meerdere verzoeken, de toestemmingsverklaring beeldmateriaal niet terug hebben gekregen waarmee er toestemming gegeven wordt of een kind wel of niet op de groepsfoto mocht.

Deze week krijgen de leerlingen:

• Sinaasappel (1 per 2 leerlingen)
  • Banaan
  • Appel

Hieperdepiep Hoera!
Wij feliciteren onze jarigen van deze week:

Er zijn géén jarigen deze week.

Trakteren:
Kinderen die jarig zijn mogen nog niet langs de klassen met een kaart en een eventuele traktatie voor de juffen en meesters. Wel krijgt iedere jarige van ons een kaart mee met daarop de felicitaties van juffen en meesters.

Gaat uw kind trakteren in de klas? Denkt u er dan aan onze regel dat één genoeg en klein oké is.