Oranjenieuws 2 maart 2021
02-03-2021 14:23
Met in deze brief nieuws over de activiteiten, Rotterdams Goud, de lestijden na de voorjaarsvakantie, gymnastiek, overblijven, schoolfruit en onze jarigen,

Dinsdag 2 maart 2021

Wij hopen dat iedereen genoten heeft van het lekkere weer in de voorjaarsvakantie. Naa een paar dagen vrij gaan wij weer hard aan de slag, onder andere met de toetsweek.

Activiteiten
Alle activiteiten tot en met eind februari zijn afgezegd i.v.m. Corona. De volgende activiteiten staan, onder voorbehoud, nog wel op de agenda:

di. 2 maart : groep 3 en groep 4/5 krijgen de activiteit “Stempelfestijn” op school.
do. 11 maart : groep 3 en groep 4/5 krijgen de voorstelling “Mijn lijf” op school.
ma. 15-19 maart : toetsweek
vr. 26 maart : schoolfotograaf (onder voorbehoud)
do. 1 april : Paasontbijt – de leerlingen zijn ’s middags vrij
vr. 2 ap-ma.5 apr : Paasvakantie

Rotterdams Goud
Vandaag is de officiële aftrap op onze school geweest voor “Rotterdams Goud”. Met dit programma hopen wij de kinderen nog meer mee te geven voor een mooie toekomst.
De leerkrachten hebben tijdens de studiedagen voor het team allemaal een cursus gevolgd om uw kind zo goed mogelijk te begeleiden en om het beste uit uw kind te halen.

Lestijden na de voorjaarsvakantie
Na de voorjaarsvakantie gaan alle leerlingen weer alle dagen naar school. De lestijden worden dan:

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag : van 8.30 uur - 15.00 uur
Woensdag : van 8.30 uur - 13.00 uur.

Gymnastiek
Na de vakantie gaat iedere groep een dubbele gymles krijgen (gr 3 t/m en tussen 2 lessen zit een kwartier zodat er geen overlap in de kleedkamers is. Groep 1 / 2 krijgt ook weer gym van Niels.

Overblijven
De regel dat groepen niet gemengd mogen worden zal naar verwachting nog blijven staan, dus de standaard overblijf kan niet worden georganiseerd. We gaan René en Martin van de tussenschoolse opvang inzetten voor de tussen de middag tijd en daarmee draaien we eigenlijk een continue rooster.

Deze week krijgen de leerlingen:

Mandarijn – worteltjes - appel

Hieperdepiep Hoera!
Wij feliciteren onze jarigen van deze week:

2 maart : Lahcen, onderwijsassistent
5 maart : Elif Lina, 8 jaar

Trakteren:
De jarige mag helaas nog steeds niet langs de klassen voor te trakteren. Wel krijgt iedere jarige een kaart mee met daarop de felicitaties van de meesters en juffen.

Gaat uw kind trakteren in de klas? Denkt u er dan aan onze regel dat één genoeg en klein oké is.