Oranjenieuws 22 januari 2019
23-01-2019 10:44
Met in deze brief nieuws over de activiteiten, een vrije middag voor groep 1/2, rapport- en adviesgesprekken, schoolfruit (en hulp gevraagd bij het schoonmaken), de jarigen van deze week, de agenda van de ouderkamer, taalles, uitleen verteltassen en thuis in taal.

Dinsdag 22 januari 2019

De tussentijdse Cito-toetsen zijn in volle gang. Er wordt heel hard gewerkt door de leerlingen om de toetsen zo goed mogelijk te maken. De rapport- en adviesgesprekken voor uw kind worden volgende maand gehouden. Hiervoor verzoeken wij u het strookje onder aan deze brief in te vullen en in te leveren.

do. 24 januari :
Groep 5/6 gaat ’s morgens naar het Chabot Museum voor de museumles “Het nieuwe hart”.

vr. 25 januari :
Groep 7/8 heeft Collegetour, locatie Willem van Oranje. Onze gast is Hassan Slaby, bekend als Eman Loukili uit de Tv-serie SpangaS

di. 29 januari :
Groep 3/4 gaat naar de activiteit “Draaiplaneet” op onze locatie Savornin Lohman. De leerlingen moeten uiterlijk 12.45 uur op school aanwezig zijn! Deze activiteit start namelijk om 13.00 uur.

di. 29 januari :
Groep 1/2 is ’s middags vrij i.v.m. een studiemiddag van de juffen.

vr. 8 februari :
Groep 5/6 gaat ’s morgens op Taaltocht in de haven.

di. 19/woe. 20 febr. :
Rapport- en adviesgesprekken

woe. 20 februari :
Groep 1/2 heeft de meedansvoorstelling “Bos” in het speellokaal

vr. 22 februari :
Studiedag. De leerlingen van groep 1 t/m groep 8 zijn vrij deze dag. De peuters hebben deze dag gewoon les.

ma. 25 feb.-vr. 1 mrt. :
voorjaarsvakantie

Vrije middag groep 1/2
Dinsdag 29 januari zijn de leerlingen van groep 1/2 ’s middags vrij in verband met een studiemiddag voor de juffen van groep 1/2. De leerlingen van groep 3 t/m 8 hebben deze middag gewoon les!

Rapport/adviesgesprekken
Dinsdag 19 februari en woensdag 20 februari vinden de rapport- en adviesgesprekken plaats voor de leerlingen van groep 3 t/m 8. Ouders met een kind in groep 1/2 worden gedurende het schooljaar door de leerkrachten zelf uitgenodigd voor een gesprek. Dit omdat deze groep met “Kijk” werkt. Natuurlijk mag uw kind meekomen naar het gesprek. Wij willen u vragen het onderstaande strookje in te vullen en uiterlijk dinsdag 5 februari in te leveren bij de leerkracht van uw kind omdat wij op tijd de gesprekken in willen plannen zodat wij u op tijd kunnen laten weten wanneer en hoe laat u wordt verwacht. Voor groep 7/8 gaan de gesprekken van dinsdagavond NIET door!

Woensdag : sinaasappel
Donderdag : wortel
Vrijdag : meloen

HULP GEVRAAGD:
Wij zouden het fijn vinden als we a.s. vrijdag rond 09.00 uur hulp kunnen krijgen van één ouder voor het helpen met het snijden en schoonmaken van de meloenen. Wie wil ons komen helpen? Graag even aanmelden bij Marlies.

Wij feliciteren onze jarigen van de komende week.

22 januari : Shivy, 8 jaar
25 januari : Mayra, leidster peuterspeelzaal

Gaat uw kind trakteren? Eén genoeg is en klein oké!

Agenda ouderkamer
ma. 28 januari : Koffie en voorlichting door “Sanakids” (schooltandarts)
ma. 4 februari : Koffie drinken met Sandra en gelegenheid tot stellen van vragen over “Handle with Care”
ma. 11 februari : Koffie en preventie voorlichting door Indigo
ma. 4 maart : Koffie en voorlichting voor signalering door Youz
ma. 25 maart : Koffie en voorlichting over discriminatie door Radar

Taalles
Er worden komende tijd helaas géén taallessen gegeven. Zodra er een nieuwe medewerker ouderbetrokkenheid is zullen de lessen weer worden opgestart. Wij houden u hierover op de hoogte.

Uitleen van de verteltassen
De verteltassen voor groep 0 worden op de donderdag uitgeleend.

Thuis in taal
Groep 1/2 : De inloop voor deze groep is verplaatst naar de vrijdag!
Groep 0, 3/4 : Inloop op donderdag

ANTWOORDSTROOKJE ADVIES- EN RAPPORTGESPREK GROEP 3 T/M 8

Naam leerling:
_________________________________________ Groep: _______

Ik kom graag :
O dinsdag 19 februari - tussen 16.10 – 17.00 uur
O dinsdag 19 februari - vanaf 18.00 uur (niet voor groep 7/8)
O woensdag 20 februari - vanaf 13.30 uur

Handtekening: