Oranjenieuws 14 september 2021
15-09-2021 10:38
Met in deze brief de agenda, toestemmingsverklaring beeldmateriaal, ouders op het plein, technieklessen, onze jarigen van deze week en nieuws van de peuterspeelzaal.

Dinsdag 14 september 2021

Deze week zijn de welkomgesprekken met de leerkracht van uw kind. U heeft inmiddels hiervoor een uitnodiging ontvangen en wij hopen dat wij iedereen mogen begroeten.

di. 14- vr. 17 sept.:
Welkomgesprekken

woe. 6-vr. 15 oktober :
Kinderboekenweek. Thema: "Worden wat je wilt".

do. 7 oktober:
Groep 6/7 gaat naar Educatieve Tuin De Enk voor de les “Leven van de natuur”. Deze les is buiten, dus het is verstandig om kleding en schoenen aan te trekken die vies mogen worden.

vr. 8 oktober:
Extra vrije dag voor de leerlingen. Het personeel heeft een jubileumdag. Het bestuur bestaat 125 jaar.

ma.18– vr. 22 okt.:
Herfstvakantie

ma. 25 oktober :
Studiedag voor het team, de leerlingen zijn vrij deze dag. De peuterspeelzaal is deze dag wel open.

Toestemmingsverklaring beeldmateriaal
In verband met de wet op de AVG moet ieder jaar opnieuw de toestemmingsverklaring beeldmateriaal worden ingevuld. Bij de welkomgesprekken krijgt u van ons een formulier. Wij willen u vragen wij deze verklaring in te vullen. Per leerling moet er één verklaring worden ingevuld, dus niet voor meerdere kinderen op één formulier zetten alstublieft.

Ouders op het plein
In verband met de Coronamaatregelen staan er voor en na schooltijd pionnen langs het schoolplein. Wij verzoeken u om achter de pionnen afscheid te nemen van uw kind of uw kind daar op te wachten. Het gebied tussen de school en de pionnen is bestemd voor onze leerlingen en het team. Wij willen u hartelijk bedanken voor uw begrip en medewerking.

Technieklessen
Inmiddels zijn de technieklessen op school weer begonnen. De leerlingen van groep 4 t/m groep 8 van de Willem van Oranje en De Savornin Lohmanschool krijgen 1x per 2 weken les in het maken van allerlei leuke dingen van een docent die hiervoor bij ons op school komt.

Hieperdepiep Hoera!
Wij feliciteren onze jarigen:

15 september : Aimy, 7 jaar
16 september : Ilias, 8 jaar
19 september : Eslem, 5 jaar
20 september : Salahuddin, 6 jaar
20 september : Ivonne, onderwijsassistente

Van harte gefeliciteerd allemaal!

Gaat uw kind trakteren in de klas? Eén is genoeg en klein is oké!

NIEUWS VAN DE PEUTERSPEELZAAL

Prietpraat
Op de peuterspeelzaal hebben wij nu het thema “Familie”. In de kring vraagt de juf wie er allemaal familie heeft.

Sofia zegt : Ik heb geen familie, wel mama.
Liyana zegt : Amir, Zehn, mama
Jah-Vain zegt : papa, broer
Hidaya zegt : papa, mama, Amanah, zusje

Inschrijven voor de basisschool
Als kinderen 3 ½ jaar zijn is het een goed moment om uw kind in te schrijven op de basisschool. Wilt u uw zoon of dochter inschrijven op basisschool Willem van Oranje? Maak dan even een afspraak met Sandra de Vette. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 010-4195289.

Aanmelden nieuwsbrief per mail
Indien u deze nieuwsbrief via de mail wilt ontvangen, stuurt u dan e-mail naar m.burghouwt@dslwvo.nl. Zet in de mail uw naam en de naam van uw kind en dat hij/zij op de peuterspeelzaal zit.

De teams van Basisschool en Peuterspeelzaal Willem van Oranje