Oranjenieuws 9 september 2021
07-09-2021 15:06
Ouderbrief nr. 2
Dinsdag 7 september 2021

Wij hopen dat de kinderen inmiddels zijn gewend aan hun nieuwe klas en aan hun nieuwe juf. Volgende week kunt u kennis komen maken met de leerkracht van uw kind. De uitnodiging hiervoor volgt. Wij hopen u allemaal te mogen begroeten!

ma. 13 september :
Studiedag voor het team, de leerlingen zijn vrij deze dag. De peuterspeelzaal is deze dag wel open.

di. 14- vr. 17 sept. :
Welkomgesprekken

woe. 6-vr. 15 oktober :
Kinderboekenweek. Thema: "Worden wat je wilt".

do. 7 oktober :
Groep 6/7 gaat naar Educatieve Tuin De Enk voor de les “Leven van de natuur”. Deze les is buiten, dus het is verstandig om kleding en schoenen aan te trekken die vies mogen worden.

vr. 8 oktober :
extra vrije dag voor de leerlingen

ma.18– vr. 22 okt. :
Herfstvakantie

ma. 25 oktober :

Welkomgesprekken
Omdat onze leerkrachten u graag willen leren kennen en om u de gelegenheid te geven om kennis te maken met de nieuwe juf van uw kind, organiseren wij ook dit jaar weer welkomgesprekken. Deze vinden plaats in de week van 14 t/m 17 september. U ontvangt hiervoor een uitnodiging van de leerkracht. U bent van harte welkom en wij hopen u dan ook te mogen begroeten op één van deze dagen.

Toestemmingsverklaring beeldmateriaal
In verband met de wet op de AVG moet ieder jaar opnieuw de toestemmingsverklaring beeldmateriaal worden ingevuld. Bij de welkomgesprekken krijgt u van ons een formulier. Wij willen u vragen wij deze verklaring in te vullen. Per leerling moet er één verklaring worden ingevuld, dus niet voor meerdere kinderen op één formulier zetten alstublieft.

Dagprogrammering – Sport en Cultuurclub Hillesluis
Op 6 september zijn de activiteiten begonnen voor groep 3 t/m 8. Heeft u uw zoon of dochter al ingeschreven?

Hieperdepiep Hoera!
Wij feliciteren onze jarigen:

07 september: Liyam, 5 jaar
09 september: Rohaan,6 jaar
12 september: Azra, 9 jaar
13 september: Elyairo, 8 jaar

Van harte gefeliciteerd allemaal!

Gaat uw kind trakteren in de klas? Eén is genoeg en klein is oké!

NIEUWS UIT DE OUDERKAMER

Dinsdag 14 september drinken wij, als het droog is, buiten koffie met elkaar. Natuurlijk houden wij ons hierbij aan de regel van 1,5 meter afstand houden van elkaar. Deze activiteit kunnen wij helaas nog niet binnen houden in verband met de geldende Corona regels.

Komt u ook gezellig langs?

NIEUWS VAN DE PEUTERSPEELZAAL

Samenvoegen groepen
Met ingang van dit schooljaar is de peuterspeelzaal op woensdagmiddag gesloten. De kinderen die in de middaggroep zaten zijn overgeplaatst naar de groep van de woensdagmorgen.

Familie foto
Voor ons nieuwe thema willen wij u vragen om een familie foto mee te geven aan uw kind.

Inschrijven voor de basisschool
Als kinderen 3 ½ jaar zijn is het een goed moment om uw kind in te schrijven op de basisschool. Wilt u uw zoon of dochter inschrijven op basisschool Willem van Oranje? Maak dan even een afspraak met Sandra de Vette. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 010-4195289.

Aanmelden nieuwsbrief per mail
Indien u deze nieuwsbrief via de mail wilt ontvangen, stuurt u dan e-mail naar m.burghouwt@dslwvo.nl. Zet in de mail uw naam en de naam van uw kind en dat hij/zij op de peuterspeelzaal zit.

De teams van Basisschool en Peuterspeelzaal Willem van Oranje

Afmelden voor de digitale nieuwsbrief kan door een email te sturen naar: m.burghouwt@dslwvo.nl