Oranjenieuws 18 mei 2021
20-05-2021 09:14

Dinsdag 18 mei 2021

Wij hopen dat u en de kinderen genoten hebben van twee weekjes vrij en dat we allemaal uitgerust kunnen beginnen aan het laatste stuk van het schooljaar.

De volgende activiteiten staan op de agenda:

di. 1 juni:
Groep 4/5, 6 en groep 7/8 krijgen een judo clinic tijdens de gymles

woe. 2 t/m vr. 4 juni:
laatste week schoolfruit

zo. 20 juni : Vaderdag

woe. 23 juni: Studiedag voor het team, de school is gesloten. De peuterspeelzaal is deze dag wel open.

IEP toets
Maandag 17 mei hadden wij verwacht de uitslag van de IEP toets bekend te kunnen maken. Helaas ontvingen wij maandag het bericht dat de uitslag iets vertraagd is. Zodra de uitslag binnen is wordt deze meegegeven.

Deze week krijgen de leerlingen:

• appel
  • banaan
  • komkommer

In de eerste week van juni stopt het schoolfruit weer. Wij vragen u dan ook om vanaf maandag 7 juni weer iedere dag een stuk fruit of groente aan uw kind mee te geven.

Schoolfonds
Helaas kunnen vanwege de Coronamaatregelen ook dit jaar de schoolreis voor groep 1 t/m 6 en het kamp voor groep 7/8 niet doorgaan. Ouders die de bijdrage voor het schoolreisje of het kamp nog niet betaald hebben hoeven dat dit jaar niet te doen. U kunt dit volgend jaar alsnog doen. De betalingen voor schoolreis of kamp die al gedaan zijn nemen wij mee naar volgend jaar.

Wel vragen wij u om de bijdrage voor het schoolgeld te voldoen. Deze bedraagt € 20,00 voor een heel schooljaar. Van het schoolgeld betalen wij de activiteiten waarvoor wij geen bijdrage krijgen van de gemeente of overheid zoals het Sinterklaasfeest, kerst, Pasen en ook de Kinderboekenweek. Zonder uw bijdrage kunnen wij deze activiteiten niet betalen.
U kunt het bedrag overmaken op onze rekening nr. NL86 ABNA 0413 7278 74 graag onder vermelding van de naam van uw kind en “schoolgeld 2021”.

Pinkstervakantie
Maandag 24 mei zijn de school en peuterspeelzaal gesloten i.v.m. de Pinkstervakantie. Komend weekend dus genieten van een extra lang weekend!

Wie kan ons helpen?
Voor groep 1-2 zijn wij op zoek naar ondergoed voor meisjes. Heeft u ondergoed over dat uw kind te klein is geworden? Wij zijn er heel erg blij mee. Zo kunnen wij de kinderen die een ongelukje hebben gehad in ieder geval een droge onderbroek aantrekken.

Hieperdepiep Hoera!
Wij feliciteren onze jarigen:

06 mei : Ahmet, 13 jaar
10 mei : Yassin, 11 jaar
11 mei : Gülsen, 12 jaar
13 mei : Mariyam, 6 jaar
14 mei : Ghali, 4 jaar
17 mei : Nyangela, 10 jaar
18 mei : Marlies, administratie
22 mei : Sue-Yeanelly, 10 jaar

Van harte gefeliciteerd allemaal!

Trakteren:
Kinderen die jarig zijn mogen nog niet langs de klassen met een kaart en een eventuele traktatie voor de juffen en meesters. Wel krijgt iedere jarige van ons een kaart mee met daarop de felicitaties van juffen en meesters.

Gaat uw kind trakteren in de klas? Denkt u er dan aan onze regel dat één genoeg en klein oké is.