Oranjenieuws - 16 november 2021

17 november 2021
Dinsdag 16 november 2021

Niet alleen de kinderen maar ook wij zijn heel erg opgelucht. We waren even bang dat het dit jaar niet zou lukken, maar ondanks alle problemen onderweg is die lieve goede Sint dan toch veilig in Nederland aangekomen!

ma. 22 november :
Groep 4/5 en groep 6/7 krijgen de activiteit “Lekker griezelen” (klas).

ma. 22 - do 25 nov.:
Voortgangsgesprekken

do. 25 november:
Groep 8 gaat naar de scholenmarkt V.O.

vr. 26 november:
Studiedag voor het team. De school is gesloten. De Peuterschool is wel open.

ma. 29 november :
Groep 1 en groep 2 krijgen de meespeelvoorstelling “Ik ben kwijt”   (speellokaal)

vr. 3 december:
Sinterklaasfeest in de groepen.
Let op: De leerlingen hebben deze dag gewoon tot 15.00 uur school!

woe. 22 december:
’s avonds kerstviering

vr. 24 december:
De leerlingen hebben deze dag een extra vrije dag. De peuterschool is deze dag wel open!

ma. 27 dec.-vr. 7 jan.:
kerstvakantie

Sinterklaas
Op vrijdag 3 december vieren wij op school de verjaardag van de Sint en hopen natuurlijk dat hij tijd heeft om bij ons langs te komen. U bent in de afgelopen jaren gewend dat de kinderen eerder uit waren na het Sinterklaasfeest op school. Dit jaar zijn de kinderen NIET eerder uit en hebben ze deze dag “gewoon” tot 15.00 uur school.

Vanaf deze week krijgen de kinderen (ook de peuters) gedurende een half jaar op woensdag, donderdag en vrijdag een stuk fruit of groente vanuit het EU Schoolfruit project.

Deze week staat er het volgende op het menu.

Woensdag : ananas
Donderdag : waspeen
Vrijdag : appel

Voortgangsgesprekken
In de week van 22 tot en met 25 november staan de voortgangsgesprekken gepland. U krijgt hiervoor een uitnodiging van de leerkracht van uw kind.

Studiedag
Vrijdag 26 november is er een studiedag voor het team. De leerlingen zijn deze dag vrij en kunnen genieten van een lang weekend. De Peuterschool is deze dag wel open!

Afscheid schakelklassen Pniëlschool
Afgelopen maanden hebben wij tijdens de verbouwing van de Pniëlschool onderdak geboden aan de schakelklassen van deze school. Nu de verbouwing klaar kunnen zij weer terug naar hun eigen gebouw en hebben wij deze dinsdag afscheid van ze genomen.

Kleurwedstrijd
De politie heeft een kleurwedstrijd georganiseerd waarmee een leuk prijsje te winnen is. Kijk voor de kleurplaat op:

Daar staat ook waar je de kleurplaat naar toe kunt sturen. Veel kleurplezier!

Hieperdepiep Hoera!
Wij feliciteren onze jarige van komende week:

12 november : Doha, 8 jaar
12 november : Muhammedali,11 jaar
14 november : Aqeel, 5 jaar
20 november : Shanoau, 10 jaar

Van harte gefeliciteerd!

Gaat uw kind trakteren in de klas? Eén is genoeg en klein is oké!

NIEUWS VAN DE PEUTERSCHOOL

Inschrijven voor de basisschool
Als kinderen 3 ½ jaar zijn is het een goed moment om uw kind in te schrijven op de basisschool. Wilt u uw zoon of dochter inschrijven op basisschool Willem van Oranje?
Maak dan een afspraak met Sandra de Vette. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 010-4195289.

De teams van Basisschool en Peuterschool Willem van Oranje

Aan- of afmelden voor de digitale nieuwsbrief kan door een email te sturen naar: m.burghouwt@dslwvo.nl

• writing-g7d3c7cfed_640 klein