Rotterdamse Peuterschool, locatie Willem van Oranje
Nieuwsbrief januari 2019

Eva op vrijdagen
We hebben op vrijdag afscheid genomen van juf Fatima en mogen u mededelen dat juf Eva haar plek mag innemen.

Ouderparticipatie
-Miray en haar moeder hebben weer ontzettend hun best gedaan om een sneeuwpop te maken van een wc rolletje. Wellicht doet u ook geweldige dingen om de ontwikkeling van uw kind te stimuleren, laat het ons dan weten. Samen leren wij van elkaar…
-De moeder van Aylin kwam op een geweldig idee! ze vertelde dat haar dochtertje zo geniet van Bobbiboekjes. Vanaf donderdag 24 januari zullen wij dan ook starten met het uitlenen van Bobbiboekjes!

Speellokaal
We zullen in de winter vaker gebruik maken van het speellokaal. Wij willen daarom alle ouders vragen om antislip sokken of gymschoenen mee te geven in de rugzak zodat wij deze kunnen aandoen wanneer nodig. Op deze manier is het veiliger voor de kinderen om in de gymzaal te spelen.
Alvast bedankt!

Bobbie komt in januari weer logeren
Wij willen alle ouders bedanken voor alle leuke verhalen/foto’s en tekeningen in het schrift van Bobbi. Het was elke keer een feestje! Bobbie krijgt weer een koffer mee met zijn pyama, tandenborstel, kam, kleding en een schrift.

We zullen de koffer deze keer aanvullen met pleisters en verband zodat het thema ziek zijn doorgevoerd kan worden. In het schrift kunt u opschrijven wat jullie samen hebben gedaan en misschien kunt u hier ook een foto van maken en inplakken. Kunt u de foto van Bobbie niet uitprinten dan mag u dit altijd bij ons doen.

Jarige
10 januari Onur jarig (3 jr)
15 januari Mason jarig (4 jr)
25 januari juf Mayra jarig (39 jr)