Groep 3-4
april 2019

Beste ouders en verzorgers,

Het is weer tijd voor het nieuws uit onze groep. In deze nieuwsbrief kunt u meegenieten van onze ervaringen van de
afgelopen weken.

De Enk
Op 1 april zijn wij naar De Enk geweest voor het volgen van de les ’in de sloot, uit de sloot.’ We mochten in groepjes op zoek gaan naar waterdieren die in en om de sloot leven. Dit deden we door zelf met een schepnet te vissen naar slootdiertjes. We kwamen een verscheidenheid aan dierlijke levensvormen tegen en werden hier enthousiast van! Middels een zoekkaart leerden we welke diertjes we hebben gevangen. Het was een hele leuke les!

LekkerFit week
In de week van 8 april genoten we van de LekkerFit week. Samen met de juf hebben we een afspraken poster ingevuld en
hebben we nagedacht over gezonde voeding. Ook hebben we, tijdens de gymlessen en bij het buitenspelen, heel
veel gesport. We hebben ervaren dat buitenspelen en actief bezig zijn, veel leuker is dan passief binnen zitten achter
een spelcomputer.

De week is afgesloten met de koningsspelen op 12 april. De school kleurde oranje! We zijn gestart met het
dansen op het lied pasapas. Dit gebeurde op het plein. Ook hebben we samen in de klas ontbeten. Later die dag hebben we leuke activiteiten in en om de school gedaan in gemengde groepen. Het was een succes!

Schoolfoto
De schoolfotograaf is langs geweest en de portretfoto’s zijn binnen. Heeft u de foto’s nog niet gezien of aangeschaft? Dan kunt u dit alsnog doen bij Marlies. Zij is werkzaam op de volgende dagen:

dinsdag: 13:00uur tot 15.30uur
woensdag 08:30uur tot 12.45uur
vrijdag 08:30uur tot 15.30uur

Paasviering
Donderdag 18 april vieren we ons paasfeest met een paasontbijt en eieren zoeken. Op deze dag zijn de kinderen om
12u uit. Daarna start de meivakantie tot vrijdag 3 mei. Op maandag 6 mei worden alle kinderen weer op school verwacht!

Met vriendelijke groet,

Juf Ilmy en juf Kalifa