18 juni 2021
Nieuwsbrief nummer 15

Nog maar 4 weken tot de zomervakantie. Afgelopen twee weken hebben de kinderen hard gewerkt aan de Citotoetsen. Komende weken zullen we de vakken gaan afronden. Zo zijn we begonnen aan het laatste blok van rekenen, en zullen we volgende week beginnen aan de laatste kern van Veilig Leren Lezen.

Leren lezen kern Afsluiting
In kern afsluiting staan we stil bij wat we allemaal hebben gedaan dit schooljaar en kijken we vast vooruit naar de zomervakantie en het nieuwe schooljaar.

In deze laatste kern komen opa en Kim en de andere personages van het Puddingboomplein terug in het verhaal ‘De verhalendief’. De verhalendief uit de titel blijkt uiteindelijk de meester van groep 4 te zijn, die in de bibliotheek boeken heeft verzameld voor het nieuwe schooljaar.

De kinderen leren geen nieuwe woordtypen meer in de laatste kern. We gaan vooral oefenen met wat we al geleerd hebben afgelopen schooljaar.

Rapportgesprekken
De rapportgesprekken zullen plaatsvinden in de week van 28 juni t/m 2 juli. U ontvangt hier later nog een uitnodiging voor. Mocht u nog een rapportmap thuis hebben liggen, wilt u deze dan mee geven aan uw kind?

Uitje naar natuurtuin de Enk op dinsdag 29 juni
Op dinsdag 29 juni gaan wij naar natuurtuin de Enk voor de les ‘in de sloot, uit de sloot’. We zullen op ontdekking gaan in de natuur en de vraag is dan ook of u uw kind deze dag kleding aan wilt trekken die vies mag worden.
Wilt u er ook op letten dat uw kind goede schoenen draagt en geen slippers? We zullen er namelijk heen gaan lopen.

Jarigen
Op 12 juni is Melisa 7 jaar geworden, hieperdepiep hoera!
Op 19 juni wordt Dila ook 7 jaar! Fijne verjaardag

Belangrijke dagen