Groep 1-2
5 april 2019

Geen steps in de gang
Even een kleine huishoudelijke mededeling. Er waren een aantal kinderen die met bijvoorbeeld een step naar school kwamen en de step werd dan in de gang gezet. Nu snappen wij dat dit makkelijk is, alleen willen we dit niet in verband met de veiligheid. Wij hebben vorige week nog controle gehad van de brandweer en die heeft benadrukt dat het plaatsen van steps en dergelijke echt niet mag. Als uw kind met een step (of iets anders) naar school komt, wilt u deze dan zelf mee terug
nemen. Bedankt!

Nieuw thema
We zijn begonnen met het nieuwe thema “Machines”. We zijn het thema gestart met een les over hoe een fiets in elkaar zit. We mochten de fiets van Aimy gebruiken om te bekijken. Daarbij mocht deze fiets zomaar op de tafel staan!
Verder zijn de kinderen druk bezig in de “uitelkaar-haal-hoek” met kapotte apparaten. De kinderen hebben al veel geleerd over verschillende soorten gereedschap.

Studiemiddag
Let op! De juffen van groep 1/2 hebben maandagmiddag 15 april een studiemiddag. De kinderen hebben deze dag alleen
’s morgens les en zijn ’s middags vrij. Er is deze dag dus ook geen overblijf.

Bedankje van juf Ellen
Juf Ellen mag inmiddels genieten van haar verlof. Vorige week was haar laatste dag en wat is ze verwend!
Via deze weg wil juf Ellen alle ouders en kinderen nogmaals hartelijk bedanken voor afgelopen woendag met alle verrassingen die ze heeft gekregen.

Belangrijke dagen
Elke vrijdagochtend: Inloop in de klas.
Maandag 8 t/m vrijdag 12 april: Lekker Fit! week.
Vrijdag 12 april: Koningsspelen, de kinderen ontbijten op school, blijven over (eigen eten mee!) en zijn 15:00 uur uit.
Maandag 15 april: Studiemiddag juffen groep 1/2; de kinderen zijn ’s middags vrij.
Donderdag 18 april: Paasontbijt en Paasviering, de kinderen zijn om 12:00 uur uit.
Donderdag 18 april: Deze dag krijgen de kinderen voor de laatste keer schoolfruit.
Vrijdag 19 april:Goede vrijdag, de kinderen zijn vrij.
Maandag 22 april t/m vrijdag 3 mei: Meivakantie.