Groep 1-2
februari 2019

Nieuw thema
Vanaf deze week zijn we begonnen met het nieuwe thema Dierentuin. We praten, lezen, zingen en spelen over allerlei dingen die met dieren te maken hebben. We gaan ons verdiepen in verschillende dieren en hun bijzonderheden. Sommige
kinderen weten er al veel van! Dit thema komt de letter 'p' aan bod. Verder knutselen en bouwen we weer heel wat af dit
thema.

Gym
Wilt u er op blijven letten dat uw kind op de gymdagen (woensdag en donderdag) makkelijke kleding en schoenen aanheeft
en geen sieraden draagt op deze dagen.

Eten op woensdag
Nog even ter herinnering; de kinderen eten ook op woensdag 2 keer op school. Eerst groente of fruit en voor de kinderen gaan gymmen eten ze nog een boterham of koekje in de klas voor lekker veel energie tijdens de gymles!

Speelgoedmiddag
Volgende week donderdag (21 februari) is het de laatste dag voor de voorjaarsvakantie en daarom is het dan speelgoedmiddag. De kinderen mogen iets meenemen van thuis om mee te spelen in de klas.

Studiedag
En volgende week vrijdag (22 februari) hebben de juffen een studiedag en zijn de kinderen dus vrij.

Belangrijke dagen
Elke vrijdag: Inloop in de klas.
Woensdag 20 februari: Meedans-voorstelling “Bos” in het speellokaal.
Vrijdag 22 februari: Studiedag; de kinderen zijn de hele dag vrij.
Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart: Voorjaarsvakantie.
Maandag 18 t/m vrijdag 22 maart: Week van de lentekriebels.
Maandag 25 maart: Schoolfotograaf.