Groep 1-2
6 juni 2019

Rapportmappen
We hebben nog niet van alle ouders de rapportmap terug gehad. Wilt u, als u dit nog niet gedaan heeft, thuis nog even kijken of u de map nog heeft liggen en deze aan een van de juffen terug geven? Bedankt!

In de klas
Het schooljaar gaat alweer aardig opschieten. We zijn op het moment nog steeds aan het werk over het thema
“vervoer”. We maken hier allerlei leuke werkjes bij en doen er lesjes over in de klas. Ook lezen de juffen boeken voor die bij het thema horen en over allemaal soorten vervoersmiddelen gaan.

Soms krijgen de kinderen werkjes mee naar huis, maar we plakken ook vaak werkjes in de plakboeken van de kinderen. Dit plakboek wordt in de tijd dat uw kind in groep 1 en 2 zit gevuld en aan het eind van groep 2 krijgt uw kind het plakboek mee naar huis en heeft u een mooie collectie met werkjes van uw kind bij elkaar.

Jarig
Hiep hiep hoera, weer een jarige in de klas. Vandaag (6 juni) is Imran 6 jaar geworden.

Belangrijke dagen
Ma 10 juni: 2e Pinksterdag; de school is dicht.
Di 11 juni: Studiedag; de kinderen zijn vrij.
Do 27 juni: Schoolreis.
Vr 19 juli: Extra vrije dag.
Ma 22 juli: Eerste vakantiedag.
Ma 2 september: Eerste schooldag van het nieuwe schooljaar.