Agenda

vrijdag 29 maart
maandag 1 april
Paasvakantie
Vrijdag 29 maart is het Goede Vrijdag en maandag 1 april is het Tweede Paasdag. De school is deze dagen gesloten
maandag 8 april 9:00
10:15
Groep 3 gaat naar kinderboerderij "De Molenwei" voor de les "Melk"
Denkt u eraan om uw kind kleding en schoenen aan te geven die vies mogen worden? In de dagelijkse voeding nemen melk en melkproducten een belangrijke plaats in. Vaak realiseren kinderen zich niet waar dit allemaal vandaan komt. De les "Melk" gaat dan ook over de herkomst van melk en melkproducten. Door middel van doe- en kijkopdrachten komen de kinderen heel wat te weten over het onderwerp melk.
3
maandag 8 april 9:00
11:45
Groep 6 en 7 gaan op reis met de Radijs
De les "Op reis met de Radijs" is door Natuurstad ontwikkeld voor de groepen 6 en 7. We volgen de radijs van onze keuken tot aan de compost, die van het gfe+t gemaakt wordt. Daarmee gaan we opnieuw radijzen kweken zodat elk kind naast het recyclen van afval ook de kringloop van de radijs beleeft en ervaart. In de omgeving van school staan speciale gfe+t-containers, waarvan we er eentje bezoeken tijdens de les. Vervolgens behandelen we in de klas het proces van composteren en krijgt elk kind een eigen potje, waarin ze radijs zaaien voor thuis. Groep 6 start om 09.00 uur met de les. Groep 7 start om 10.30 uur met de les.
6 7
donderdag 11 april 8:45
9:30
Groep 1 krijgt de activiteit "Voetjebal" in het speellokaal.
Kinderen maken, op hun niveau, kennis met voetballen.
1
donderdag 11 april 9:30
10:15
Groep 2 krijgt de activiteit "Voetjebal" in het speellokaal.
Kinderen maken, op hun niveau, kennis met voetballen.
2
dinsdag 16 april 8:30
10:30
Suikerfeest op school
Graag nodigen wij u uit om samen met ons het Suikerfeest te vieren. Dit feest markeert het einde van de vastenmaand en is een gelegenheid om samen te komen. Het Suikerfeest is op dinsdag 16 april van 08.30 uur tot 10.30 uur in de ouderkamer. Wij zouden het leuk vinden als iedereen iets lekkers uit de eigen cultuur meeneemt. Iedereen is van harte welkom!
vrijdag 19 april 9:30
11:30
Multi Jam Plus - Grote zaal van "Grouds"
Muzikant Winston Scholsberg en zijn muzikanten maken er samen met de kinderen een spetterend feest van. Er komen liedjes en muziekinstrumenten vanuit de hele wereld voorbij en de leerlingen worden volop uitgenodigd om mee te spelen en te zingen. Multi Jam is een interactieve voorstelling waarin met behulp van verschillende instrumenten spannende muziekverhalen worden verteld. Het doel is spelenderwijs kennismaken met muziek uit verschillende culturen en sociaaleconomische achtergronden. Aan het einde van de voorstelling gaat iedereen in een uitbundige stemming naar huis!
7 8
maandag 29 april
vrijdag 10 mei
Meivakantie
maandag 29 april
woensdag 1 mei
Vakantieschool
Van 09.00 uur tot 15.00 uur worden er voor de kinderen van groep 3 t/m 8 allerlei leuke activiteiten georganiseerd zoals creatieve activiteiten, hutten bouwen, het maken van ontbijt en lunch en nog heel veel andere leuke dingen. Aanmelden via het inschrijfformulier dat uw kind mee heeft gekregen. Uiterlijk 18 april inleveren. Kijk in onze tijdlijn voor meer informatie en de poster.
3 4 5 6 7 8